Hasznos mellplasztika tapasztalatok, vélemények

A mellplasztika napjainkban a legkeresettebb plasztikai beavatkozás. Éppen 18 éves tiniktől kezdve, egészen az idősebb korosztályig, mindenféle korú páciens megfordul ez ügyben a plasztikai sebészek műtőasztalán. Mai világunkban a külső megjelenés annyira fontos lett, hogy egész iparágak szakosodtak köré. A nagy, formás, kerek és feszes mellek pedig szinte minden nő álmai között ott szerepelnek. Mivel az orvosi eljárások és az implantátumok minősége és tartóssága folyamatosan fejlődik, ezért egyre biztonságosabbak és pontosabbak a mellkorrekciós műtétek. Érdemes az interneten vagy akár személyesen is tájékozódni a mellplasztika tapasztalatok széles skálájáról, hogy magunknak a legideálisabb körülményt választhassuk.

A mellplasztika költségei a tapasztalatok szerint

mellplasztika tapasztalatok

A mellplasztikai műtétek áránál nagyon nagy különbségeket vehetünk észre az ajánlatok böngészve. Az árak mérlegelésén figyelembe kell venni, hogy sok klinika honlapján szereplő áraira még egyéb tételek, költségek kerülnek felszámításra. Ilyen rejtett költségek lehetnek például a műtét után viselendő speciális melltartó, a kivizsgálás díja, az altatás díja… Éppen ezért érdemes tájékozódni személyesen is, hiszen sokan esnek „áldozatul” a honlapokon szereplő, alacsony áraknak. Sajnos a legtöbb esetben ez csak marketing fogás, és a végén akár még drágább végösszeg is kijöhet.

Mire kell figyelni a vélemények alapján

Érdemes meghallgatni a személyes tapasztalatokat is, hiszen azok tükrözik leginkább egy klinika sikerességét, megbízhatóságát. Egyéni igények felmerülhetnek ugyan, de a páciensek nagy része ugyanarra vágyik: biztonságos műtéti körülményekre, jó szakemberekre, kedves bánásmódra, igényes, megnyugtató környezetre, pontos, szép műtéti eredményre és megfelelő tájékoztatásra.  Amire sokan nem gondolnak – pedig nagyon fontos – az a műtétet követő időszak. A lábadozási napok és hetek (akár hónapok) nagyban befolyásolják a mellek végleges formáját. Ehhez a jó, lelkiismeretes klinikákon megfelelő tájékoztatást és útmutatást adnak. A műtéten átesett hölgyek tapasztalatai szerint ezek a kedves szavak, valamint a lelki támogatás nagyon sokat javított műtétjük utáni közérzetükön.mellplasztika után