Ki a legjobb plasztikai sebész Budapest területén?

A legjobb plasztikai sebész Budapest orvosai között zsírleszívás, túlsúly megszüntetés, alakformálás területén Dr. Karvász Tamás, aki ezen területeken számos újítást hozott a plasztikai sebész szakmába. természetesen több neves orvosunk is pályázhatna még rajta kívül erre a címre, azonban Dr. Karvász Tamás tanulmányai és főleg munkássága annyi újat és fejlődést hozott a zsírleszívás berkeibe, hogy semmiképpen nem lehet szó nélkül hagyni.
Dr. Karvász azért lehet a legjobb plasztikai sebész Budapest vagy talán az egész ország területén, ha a zsírpárnák eltüntetéséről van szó, mert meghonosította többek közt a SmartLIPO és az Ultracontour kezeléseket. Ezek a kezelések hatalmas úttörésnek számítottak és munkássága nélkül talán még ma sem lennének elérhetőek hazánk fiainak, vagy talán nem azon a magas színvonalon juthatnánk hozzájuk, amilyenen tehetjük a doktorútnak köszönhetően.
E jtsünk néhány szót e két különleges, a hagyományos zsírleszívásnál sokkal kíméletesebb, a szervezetet kevésbé megterhelő kezelésről!

SmartLIPO lézeres zsírbontás Budapest legjobb magánklinikáján

A SmartLIPO kezelés a fölösleges zsírpárnák eltüntetésének kíméletes ésUltracontour alakformálás a fővárosban rendkívül egyszerű formája, ami azonban nagy szakértelmet és különleges, drága, extra berendezéseket igényel. A SmartLIPO lézeres zsírbontás lényege az, hogy a lézer energiájának segítségével a zsírsejteket szétroncsolva, azok felszámolását idézhetjük elő. Ráadásul mindezt sebek, vágások, azaz hagyományos műtéti beavatkozás nélkül, hiszen ezen esetben nincs szükség a felbontott zsírsejtek mechanikai eltávolítására. A felbomlott zsírsejtek a szervezet saját anyagcseréjével távoznak, kiürülnek a szervezetből. Ez a kezelés olyan, nehezen formálható területeken is segítséget jelent, mint a toka, felkar, lábszár és a belső comb.

Ultracontour alakformálás a főváros legnagyobb klinikáján

Az Ultracontour alakformálás a SmartLIPO kezeléshez nagyon hasonló. Itt lézer helyett ultrahang szolgáltat energiát SmartLIPO lézeres zsírbontás Budapesta zsírsejtek felbontásához, melyek ezen esetben is a szervezet természetes méregtelenítő folyamati során távoznak az anyagcserével. Az Ultracontour kezeléseknél sincs vágás, nincsenek hegek, nincs sebészeti beavatkozás és szintén alkalmas a nehezen karcsúsítható helyek formálására.

Mindkét lehetőséget Dr. Karvász Tamás honosította meg nálunk, aki korán felismerte, hogy a hagyományos zsírleszívás szervezetre gyakorolt terhelő hatása, a műtét közbeni altatás és a hegesedés, valamint a különböző kockázati tényezők és hosszú lábadozási idő el is kerülhető a lézer vagy az ultrahang célzott használatával.