A három legjobb mellplasztikai sebész Magyarországon

legjobb plasztikai sebészek Magyarországon

Magyarországon több neves, elismert, népszerű és kiváló plasztikai sebész dolgozik, így nem könnyű a rangsorolás. Mégis, ha a legjobb mellplasztikai sebész kategóriában szeretnénk kiemelni néhány nevet, akkor a következő, sokak által jól ismert orvosok állnak majd az első helyen: Dr. Toperczer Zsolt, Dr. Karvász Tamás és Dr. Mohammad T. Jaberansari. Ők mindhárman a szakma krémjébe tartoznak, komoly tanulmányaik, szakmai gyakorlatuk, tapasztalataik és elért eredményeik is a legjobbak közé sorolják őket, azonban ami ennél is fontosabb, a több száz elégedett páciens, akik mind fémjelzik e három kiválóság munkáját.

A mellplasztika pozitív hatása az önbizalomra

A mellplasztika sok előnnyel jár azok számára, akikkel a természet nem bánt bőkezűen vagy nem úgy formálta kebleiket, ahogy azt a médiában látni. Jelen korunk jellege és a plasztikai sebészet korszerű eljárásai már főleg csak előnyöket adnak a páciensnek. A szépség érzete önbizalmat szül, az önbizalom jobb közérzetet, lelkesedés, ezek pedig pozitívan hatnak az egész életminőségre.

  • Dr. Toperczer Zsolt a szakma elismert képviselője a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrumban dolgozik, orvosként áll a leendő és már meglévő páciensek szolgálatára.
  • Dr. Karvász Tamás nem véletlenül az egyik legjobb mellplasztikai sebész. Több praxisát a lehető legmagasabb színvonalon látja el, válogatott esztétikai célú műtéteket biztosít a szépülni vagy regenerálódni vágyóknak. A szakma és a közvélemény is csak elismeréssel beszél róla, ami nem is lehetne másképpen, hiszen ő igazi úttörőnek számít a plasztikai sebészet berkeiben. Hazai viszonylatokban több olyan sebészeti eljárás bevezetése fűződik a nevéhez, amelyek rendkívül korszerűek és számos előnyük van a régebbi megoldásokkal szemben. a mai eljárások előnyeiről hosszú listákat írhatunk, hátrányaikról pedig beszélni sem érdemes, mert kockázattal egyre kevésbé járnak.
  • Harmadikként, de nem utolsó sorban említenénk Dr. Mohammad T. Jaberansari plasztikai sebészt, akit páciensei a legempatikusabb orvos címével tüntetik ki, ahányszor csak véleményt nyilvánítanak róla.